LEDIGA JOBB

Vårt koncept som bygger på att vi skall ha minst en medarbetare med spets på varje teknikområde/fabrikat som vi arbetar med har visat sig vara framgångsrikt hos våra kunder. Vi behöver därför expandera.
Att arbeta på SEVAB Teknik innebär att du kommer att få medverka i våra kundprojekt som ofta är funktionsleveranser innehållande elkonstruktion, programmering och installation. Det kan även innebära mindre konsultuppdrag hos våra kunder. Det är viktigt att du ständigt utvecklas tillsammans med oss. Det innebär att du skall lära dig nya områden men också att du får välja minst ett område som skall bli din “spets”.
En medarbetare på SEVAB Teknik bör vara en driven person med stort teknikintresse. Det underlättar också om man är van samt tycker om att jobba i projektform.
Sociala aktiviteter prioriterar vi eftersom det blir lättare att samarbeta med personer man känner väl. Aktiviteterna kan handla om  skidåkning, bowling eller kickoff på annan ort.
Ekonomiskt incitament har vi alltid tyckt vara viktigt på SEVAB Teknik.  Därför har vi ett uppskattat bonusprogram för alla våra medarbetare.


Vi söker nu:
Automationsingenjör
Din bakgrund:
Du har flera års erfarenhet inom  el och automation. Du bör behärska ett eller flera av följande områden:
- elkonstruktion
- PLC-programmering
- HMI/SCADA-programmering
- programmering av servosystem
- programmering robot.
- drifttagning

Elkonstruktör
Din bakgrund:
Du har flera års erfarenhet av elkonstruktion. Du behärskar selektivitet samt dimensionering av kablar och säkringar/motorskydd. Du har jobbat med ett eller flera av följande verktyg:
- Cadett ELSA
- EPLAN
- ELCAD
- ELPROCAD
- AutoCAD Electrical


Om något jobben ovan låter intressanta så skicka in din ansökan till oss eller kontakta:
  • Mikael Svensson på 0703-25 34 04.
  • Thomas Åberg på 0706-84 94 82.